Participem per transformar a l’Assemblea del CNJC!

Montserrat Mompió i Laura Aviñó van ser les delegades per part de Joves d’Esquerra Verda a la 39a Assemblea General Ordinària del Consell Nacional de la Joventut de Catalunya.

El passat dissabte 11 de febrer el CNJC va celebrar la seva 39a AGO a la casa Elizalde, a Barcelona. Juntament amb més de 70 representants d’altres entitats juvenils l’organització ecosocialista va participar durant tot el dissabte d’una Assemblea que va servir per valorar la tasca feta pel CNJC en el darrer curs i aprovar el Pla de Treball 2017-2018.

De les diferents resolucions aprovades, una era a proposta de l’àmbit de polítiques que sota el títol “Contra l’auge del feixisme i el racisme a Europa” volia denunciar l’augment de les actituds feixistes i dels partits d’extrema dreta que s’està produint en els últims temps arreu d’Europa. La va presentar una de les delegades de JEV, Laura Aviñó, que va destacar el compromís del CNJC per no acceptar entitats d’extrema dreta i la necessitat de seguir denunciant aquesta situació.

L’organització juvenil mostra així un cop més el seu compromís en la lluita per la millora dels drets de les persones joves i amb el teixit que conforma l’associacionisme juvenil català. Un compromís que reafirmarà en els propers mesos amb la participació en l’elaboració de la nova Carta Catalana de la Joventut, que es va presentar també a l’AGO.