Joves d’Esquerra Verda celebra 25 anys d’inconformisme!

Les joventuts ecosocialistes commemoren la primera assemblea de Joves amb Iniciativa, l’organització que després va anomenar-se Joves d’Esquerra Verda.

Avui, 16 de febrer, Joves d’Esquerra Verda celebra els 25 anys des de la primera assemblea de Joves amb Iniciativa que portava per lema “Mirar descaradament el futur” i que va escollir com a president Josep Vendrell. Joves amb Iniciativa naixia “amb l’objectiu d’aplegar tots els joves de Catalunya interessats en promoure els valors de progressisme i d’esquerra arreu de la nostra societat. La nostra lluita per una societat més justa i ecològica, per un món solidari i en pau”

L’organització juvenil ha volgut agrair a totes les persones que durant aquests 25 anys han lluitat pel projecte, l’han fet possible i han volgut construir un món millor amb els valors d’esquerres, ecologistes i feministes com a bandera. Una tasca que “continuarem fent, perquè creiem que els valors que representem segueixen sent necessaris i que la gent jove necessita d’espais per a la seva participació política” ha declarat la coordinació nacional de JEV, Gabino Martinez i Montserrat Mompió.

A més, Joves d’Esquerra Verda començava així a commemorar uns 25 anys que celebraran el proper mes de maig amb un acte per tal d’agrupar les diferents generacions que han construït l’organització juvenil ecosocialista i han construït la seva història.