JEV celebra el Consell Nacional abans de l’assemblea fundacional d’UPeC

El màxim òrgan de decisió entre assemblees es va reunir el passat dissabte 25 de maig i va servir tant per valorar l’estratègia de la formació als documents d’Un País en Comú com per encarar la resta de reptes abans de l’assemblea fundacional

Les joventuts ecosocialistes van reunir-se en un Consell Nacional que va estar marcat pel procés participatiu d’Un País en Comú. L’organització, a banda de fer balanç de com s’havien recollit en els documents finals les aportacions fetes als documents per part de les persones de JEV, també va aprovar una resolució en la que animava a la gent jove a participar a l’assemblea fundacional del proper 8 d’abril al Pavelló de la Vall d’Hebron de Barcelona. La resolució que podeu llegir aquí, també serveix per reivindicar la necessitat que té la joventut d’organitzar-se en espais propis seguint models més horitzontals i cooperatius propis de l’associacionisme juvenil.

L’altra resolució aprovada també per unanimitat va ser una sobre la propietat intel·lectual cultural, un debat que fa temps que s’està treballant des de la sectorial de Cultura i Memòria Històrica, i que després d’una jornada de formació i diverses reunions s’ha conclòs amb una resolució que podeu llegir aquí.

A banda d’aquests aspectes també es van mantenir debats sobre diversos temes polítics a nivell municipal, nacional, estatal i internacional. El CN també va servir per fer la posada en comú d’altres temes més organitzatius, com és la Carta Catalana de Joventut, la celebració dels 25 anys de JEV o la convocatòria del grup de treball que s’encarregarà d’organitzar la Trobada d’Estiu Míguel Núñez que es celebrarà el cap de setmana del 8 i 9 de juliol.