Orgullosament visibles pel dia de la visibilitat lèsbica!

Joves d’Esquerra Verda fa una campanya contra la lesbofòbia aprofitant el 26 d’abril

Malauradament són molts els dies que cal denunciar violències sistèmiques com les que pateixen les persones LGTBI. En una societat on la norma és l’heterosexualitat dins d’un sistema que podem adjectivar d’heteropatriarcal, les dones lesbianes pateixen una doble discriminació que les ha situat masses vegades al marge.

Des de la sectorial de Llibertats Sexuals de JEV s’ha destacat la importància d’aprofitar dates com aquestes, el 26 d’abril, dia de la visibilitat lèsbica, per seguir denunciant que encara no s’han assolit els objectius bàsics d’igualtat, en tant que “segueix havent violència contra les lesbianes, moltes vegades també per ser dones” ha assegurat la Marta Vallvé, responsable de la sectorial.

Aquest any s’està veient cert repunt a tota Europa, i no només, de les violències que tenen com a rerefons l’odi al diferent. El discurs de certs sectors de la societat i la política europea a partir del qual miren d’enemistar la societat, estan legitimant aquestes violències. Des de JEV s’aposta per una política basada en el respecte, la diversitat i la cohesió, on es treballi conjuntament en la creació d’una societat justa, lliure i igualitària.