Concurs de disseny per canviar la imatge de Joves d’Esquerra Verda!

Les joventuts ecosocialistes han presentat les bases del concurs que tenen per objectiu un canvi d’imatge i establir un nou equip o persona amb qui treballar els temes de disseny de JEV

Aquest any 2017 Joves d’Esquerra Verda ha celebrat els seus primers 25 anys d’història i de lluita com a joventut organitzada des dels valors de l’ecosocialisme i el feminisme. Però, tal com l’organització va defensar en els documents aprovats en la seva tretzena Assemblea ara fa un any, aquest any 2017 és també un moment important de cara al futur de l’organització en un moment on la confluència en el nou espai polític ha començat a ser una realitat.

En aquest context el passat 29 d’abril el Consell Nacional de JEV, màxim òrgan de representació entre Assemblees, va decidir aprovar les bases per realitzar un nou concurs de disseny que permeti canviar la seva imatge i logo i adaptar-la al que és i representa avui dia. És la mateixa metodologia que fa 5 anys va utilitzar l’organització quan va establir un concurs de disseny per tal de canviar la imatge de la revista Jovent i de dotar de més maduresa la seva pròpia línia gràfica.

El concurs està obert a totes les persones professionals del disseny gràfic. El termini s’acabarà el pròxim 7 de juliol i la decisió del jurat, que haurà de ratificar el Consell Nacional de la joventut ecosocialista, es donarà a conèixer el 24 de juliol. La persona o equip guanyador rebrà un premi en metàl·lic de 750€ però, a més, serà l’encarregada de realitzar els dissenys de JEV en els propers anys d’acord ambel pressupost de l’organització.

Les bases poden consultar-se a la pàgina web, link