Celebrem el Dia Mundial del Medi Ambient!

“Connectar a la gent a la natura – a la ciutat i sobre la terra, des dels pols fins a l’equador”. Aquest és el lema del Dia Mundial del Medi Ambient que es celebra cada 5 de juny i que des de Joves d’Esquerra Verda, com organització ecosocialista i profundament ecologista, sempre reivindiquem.

El Dia Mundial del Medi Ambient va ser instituït per les Nacions Unides per alertar de l’impacte que estem realitzant sobre el medi ambient i la degradació que estem provocant, a la vegada que es vol donar a conèixer les necessitat de preservar i millorar el medi ambient, la nostra gran casa, el nostre gran bé comú. Es va escollir el 5 de juny perquè és la data en que s’havia iniciat la Conferència de les Nacions Unides sobre el Medi Ambient Humà, celebrada a Estocolm l’any 1972, a partir de la qual es va crear el Programa de les Nacions Unides pel Medi Ambient (PNUMA).

La sectorial de Medi Ambient de Joves d’Esquerra Verda ha emès un comunicat en el qual constata la necessitat de canviar el camí actual per una política basada en el bé comú també en temes que afecten al medi ambient i la natura. Així, també ha refermat el seu compromís per seguir defensant alternatives al model de consum actual i guanyar consciència contribuint a la conservació del medi ambient i la natura. El podeu consultar sencer aquí.