El Festa Roig celebra el seu 7è aniversari a Blanes

L’agrupació blanenca de Joves d’Esquerra Verda, conjuntament amb Alternativa Jove i el cercle jove de Podem ha celebrat aquest passat cap de setmana la setena edició del festival Festa Roig en el que cada any les agrupacions juvenils escullen una temàtica d’actualitat per reivindicar-la a través de concerts per dinamitzar l’oci alternatiu de la vila. Aquest any l’agrupació ha escollit la lluita contra l’espaculació inmobiliària i la lluita per un habitatge digne, aprofitant l’àuge i la importància que està agafant la problemàtica del preu del lloguer, afegit al debat sobre el turisme i els pisos d’ús turístic, problemàtiques que s’agreugen per a la gent jove, que dificulta molt més l’accés a un habitatge digne.

Un cop consolidat el festival blanenc, amb més de 500 assistents cada any als concerts, JEV i AJ han volgut centrar l’edició d’aquest any especialment en reivindicar i donar suport als grups locals de la ciutat. Els grups convidats van ser d’estils de música diferents de la vila, com Cefalo Zero, Atomic Leopards i PDs Senyors de L’enrenou. Per tant, un cop més es mostra el compromís de JEV, AJ i CJPodem a Blanes per crear una alternativa per a la gent jove a Blanes.