JEV reuneix el seu Consell Nacional per tancar el curs

Divendres es va reunir el Consell Nacional de Joves d’Esquerra Verda a la seu nacional per tal de fer balanç de curs i marcar nous objectius de cara al proper

Els primers punts de l’ordre del dia van estar destinats a la incorporació de dues noves membres a l’Equip Coordinador Nacional, l’Esther Garcia i la Laura Fages, en substitució de l’Ariadna Jaumot i el Cèsar Sierra, que van acabar el seu mandat en aquest últim CN. En conseqüència es va produir un canvi en la presidència del propi Consell Nacional, ja que fins ara era l’Esther Garcia, que va ser substituïda pel Dani Sosa.

Com és habitual la primera part de l’òrgan més important entre assemblees de JEV, el Consell Nacional, es va dedicar a parlar d’actualitat política. En aquest sentit el debat va incloure des de temes internacionals, com les eleccions a França, Gran Bretanya o la situació a la Península d’Aràbia, a d’altres temes més domèstics com l’anunci de l’1 d’octubre, els diversos casos de corrupció de l’antiga convergència i el partit popular o la moció de censura a Mariano Rajoy.

Durant el transcurs de la reunió es van tractar altres punts com el desplegament de Catalunya en Comú, o bé el retorn dels plans de treball de les diverses sectorials, per tal d’analitzar els objectius que s’havien marcat cadascuna d’elles a principis de curs. Per últim cal destacar que es va aprovar una resolució en la que es feia un anàlisi de la situació de moltes i molts joves en relació a contractes en pràctiques i es detallaven un seguit de propostes a treballar per capgirar la situació.