Consell Nacional extraordinari per preparar les eleccions del 21D

Joves d’Esquerra Verda va reunir el seu màxim òrgan de direcció entre assemblees per tal d’analitzar l’actualitat i preparar les eleccions catalanes

Ahir es va reunir el Consell Nacional de forma extraordinària. Un mes després de la última sessió ordinària celebrada no eren pocs els nous elements que havien succeït en la política catalana. En aquest sentit es van analitzar, sobretot, els possibles escenaris de futur després de la unilateralitat protagonitzada des del Govern i la majoria parlamentària de JxSí i la CUP, i de la reacció repressiva feta des del govern del PP, amb el suport de C’s i PSOE, i de les accions del fiscal general de l’estat.

Un dels altres punts claus va ser la preparació de les eleccions catalanes del 21 de desembre. Així, es va parlar de la candidatura d’En Comú Podem – Catalunya en Comú, i molt especialment dels missatges que calen treballar per incentivar la participació del jovent i per preparar un programa electoral en clau jove. Per altra banda també es va votar el nucli de campanya, el qual substitueix a l’Equip Coordinador Nacional durant la precampanya i la campanya; la direcció de la campanya; i la proposta de candidatura jove per participar de la candidatura ECP-CatComú.