Munsa Mompió serà la candidata jove de Catalunya en Comú Podem

Una destacable delegació de Joves d’Esquerra Verda va participar dels tallers programàtics i de les votacions en plenari

El dissabte 11 de novembre va ser el tret de sortida de la candidatura de Catalunya En Comú Podem de cara al 21 de desembre. La primera part de l’assemblea va estar marcada per diversos tallers temàtics en els quals es van discutir les idees generals per tal de treballar en un document que s’acabarà aprovant en una convenció programàtica a principis de desembre. La majoria de la gent jove va mantenir els seus debats entorn a les propostes que haurien de sortir en el programa de joventut per tal de donar resposta a la precarietat laboral, a un difícil accés a l’educació post obligatòria, a l’estafa de les pràctiques laborals o a l’assetjament masclista, entre molts altres temes que durant les properes setmanes aniran agafant forma.

La segona part de l’assemblea va estar marcada per un plenari en el qual totes les persones assistents, inscrites a Catalunya en Comú o a Podem Catalunya, van exercir el seu dret a vot. Les principals decisions que es van prendre van tenir a veure, tant amb la fórmula i nom electoral, com amb les persones que aniran a les candidatures. En aquest sentit cal destacar que la Munsa Mompió, coordinadora de Joves d’Esquerra Verda i membre de la Coordinadora Nacional de Catalunya en Comú, serà la número 18 per Barcelona, exercint així, de candidata jove de la coalició.