Sortim al carrer per combatre el feixisme!

Joves d’Esquerra Verda va participar a la manifestació unitària convocada per Unitat Contra el Racisme i el Feixisme a Barcelona

Entre crits de “el feixisme avança si no se’l combat” i “fora feixistes dels nostres barris” la manifestació va aplegar dissabte passat centenars de persones que havia convocat la plataforma UCFR, a la qual Joves d’Esquerra Verda participa des de fa anys. Durant la manifestació pels carrer de Barcelona van viure’s alguns moments de tensió per la contramarxa convocada per grups d’extrema dreta i els Mossos d’Esquadra van haver de protegir els participants amb un cordó de seguretat per evitar agressions.

Des de la formació juvenil ecosocialista van unir-se a la convocatòria per mostrar el seu rebuig i la condemna a les accions feixistes viscudes en les últimes setmanes, no només a Catalunya, sinó també a València. “És un atac a la diversitat i convivència que no pot tenir impunitat sinó que cal rebutjar des del conjunt de la ciutadania i des de totes les posicions polítiques” va afirmar Munsa Mompió, coordinadora nacional. A la manifestació també hi era present Catalunya en Comú, com a mostra del rebuig frontal que l’espai polític dels comuns té cap a les actituds feixistes i racistes.

Joves d’Esquerra Verda ha mostrat així un cop més el seu suport en la lluita contra el feixisme, el racisme i la islamofòbia que, lamentablement, són una realitat massa present en la nostra societat i que cal combatre perquè suposen un greu atac dels drets humans.