Omplim els carrers contra les violències masclistes!

Joves d’Esquerra Verda va sortir un any més al carrer contra les violències masclistes

El passat dissabte 25 de novembre, Dia Internacional per l’eradicació de les violències masclistes, l’organització ecosocialista va sortir al carrer per manifestar el seu rebuig als masclismes així com la necessitat de més recursos, polítiques i accions per acabar amb totes les violències masclistes i sexuals que dia rere dia afecten a tantes dones en el nostre país. La seva campanya enguany va centrar-se precisament en les violències sexuals i la impunitat que aquestes tenen en la societat, com s’ha pogut veure darrerament amb el cas de “La Manada”.

L’organització juvenil va participar de la manifestació unitària que va recórrer els carrers de Barcelona, des de plaça Universitat fins a plaça Sant Jaume, amb quatre pancartes on podien llegir-se els missatges: “jo et crec”, “l’amor no és l’hòstia”, “game over masclisme” i “mata’t tu”, per tal de denunciar la invisibilització d’aquest tipus de violències i la normalització que molts cops es dona en la societat. La manifestació va concentrar també moltes persones joves de diversos àmbits feministes, fet que demostra que segueix sent un greu problema de desigualtats també entre les persones joves.

Joves d’Esquerra Verda va mostrar així el seu suport a la lluita feminista més necessària que mai per poder aconseguir que les dones siguin realment lliures i que no hi hagi més dones assassinades, violades o assetjades pel simple fet de ser dones.