Aquest 21D guanyem el canvi amb Catalunya En Comú Podem

Joves d’Esquerra Verda dóna suport a la candidatura de Catalunya En Comú Podem a les properes eleccions del 21D

Les joventuts ecosocialistes han donat a conèixer avui la seva precampanya per les eleccions del 21 de desembre, en la qual reclamen solucions que no siguin ni la unilateralitat ni la repressió que les últimes setmanes han monopolitzat el debat polític i expliciten el seu suport per la candidatura de Catalunya En Comú Podem.

En aquest sentit, han fet públiques tres imatges on posen de relleu que les persones joves, en la seva quotidianitat, són realment superheroïnes i superherois que lluiten per un món més just, democràtic, feminista i igual, amb oportunitats també per a les persones joves. Sota el títols de “Equidistants” i “Súpercomuns” l’organitzacio juvenil vol reclamar que la gent comuna entri al Parlament per seguir avançant en les lluites socials, feministes i ambientals. Persones amb problemes i inquietuds semblants, fartes de la dinàmica de blocs actual, que volen ser escoltades.

La campanya va acompanyada d’un manifest en el qual defensen que “Catalunya en Comú Podem és una candidatura que aplega múltiples sensibilitats i orígens que comparteixen el somni d’una Catalunya diferent, plural i inclusiva” per tal de recosir la cohesió perduda. A més, criden a la participació de la joventut en aquestes eleccions per poder guanyar el canvi, ja que “la joventut som motor de canvi i ara mateix el canvi passa indispensablement per trencar amb la dinàmica de blocs enrocats que han protagonitzat l’escalada de tensions que hem viscut recentment”.

Pots llegir el comunicat sencer aquí.