Les joves donem el pas, les joves també fem política!

Munsa Mompió participa en un acte al Prat de Llobregat en el que es reivindica el paper de les persones joves en política

Aquest divendres 8 de desembre s’ha celebrat un acte en el Cafè Casino del Prat, en aquest han participat la Munsa Mompió, la Cristina Bedmar  i el Lucas Ferro. Tots tres han reflexionat entorn al paper de les persones joves en una campanya electoral especialment important com la que ens està portant al 21 de desembre.

Munsa Mompió ha volgut posar l’accent en el programa electoral de la candidatura de Catalunya en Comú Podem, ja que “és el més complet en matèria jove i va directe a buscar solucions als principals problemes que patim”. Durant l’intercanvi de visions i opinions, també amb el públic assistent, ha volgut remarcar que “les persones joves tenim dret a tenir la nostra pròpia vida i per això s’ha d’assegurar l’emancipació, i dins de l’emancipació hem de parlar des del preu dels lloguers de pisos o transport a l’accés a l’educació superior, passant per acabar amb un model que es basa en treball precari i temporal”, ha sentenciat Munsa.

L’acte ha servit com a punt de trobada de persones joves que donen suport a Catalunya en Comú Podem i que han tingut la oportunitat d’intercanviar opinions i reflexions amb el candidat número 8, la 18 i a 23 per Barcelona. La majoria de les preguntes han estat lligades amb les solucions programàtiques que es proposen per revertir la situació de precarietat de les persones joves.