Per unes polítiques que siguin joves i feministes

Les candidates Jèssica Albiach i Munsa Mompió han participat en un acte a la UAB en el que han parlat de propostes joves i feministes

La plaça Cívica de la Universitat Autònoma de Barcelona ha acollit aquest matí un acte en el que han participat les candidates Jèssica Albiach, la Munsa Mompió i l’estudiant Laura Bros. Totes tres han destacat la importància del feminisme alhora de vertebrar la política i el fet que per ser dona i jove es pateix una doble discriminació.

Jèssica Albiach ha denunciat que es parli de “casos aïllats quan el masclisme mata”, tot afegint que “els crims masclistes són la conseqüència d’una societat patriarcal”. Per la seva banda la Munsa ha lamentat que “la majoria de dones joves ens hem trobat en situacions de violències sexuals, una lacra que cal eradicar d’arrel”.

Tanmateix s’ha aprofitat que era un acte a la universitat per destacar la importància que “els estudis superiors siguin accessibles i per això cal revertir de forma immediata les pujades de taxes universitàries i de Formació Professional”, ha apuntat Munsa. Jèssica, a més, ha afegit que “el Tribunal Constitucional és un problema però no pot ser l’excusa per tot, ja que el Parlament va aprovar la baixada de taxes que no s’ha aplicat perquè no s’ha volgut”.