Lluitar per garantir oportunitats emancipadores a tots els territoris

Munsa Mompió i el candidat jove de la llista de Tarragona, Andreu Agredano, han participat aquest vespre en un acte públic celebrat a la Part Alta de Tarragona

L’acte públic ha estat presentat pel Joan Jordi, el qual ha explicat els motius pels quals era important un acte en el que es parlés de les propostes joves al Camp de Tarragona. Tot seguit Andreu Agredano ha explicat com en el Camp es pateixen de forma greu les conseqüències de la precarietat. En aquest sentit ha assenyalat que “no per ser joves hem de ser precaris” per denunciar tot seguit que qui va aprovar la reforma laboral, CiU, està present en tres llistes: PSC, ERC i JxCat”.

Per la seva banda la Munsa ha començat destacant que “el programa de Catalunya En Comú Podem té més de 1100 propostes entre les quals destaca el fet que al Camp de Tarragona cal un procés de reindustrialització per assegurar uns llocs de feines sostenibles en tots els sentits”. Un altre dels elements que també s’havia destacat hores abans en una roda de premsa a Tortosa ha estat el del transport públic, tot destacant que “el transport públic ha de ser de qualitat amb una rebaixa dels preus i una una nova tarificació al territori”. En definitiva “necessitem tenir oportunitats de futur per poder tenir els nostres propis projectes de vida per tot el territori i atacar l’exili intern que pateixen moltes comarques de joves cap a Barcelona”.