Assemblea General Ordinària del 2018 del CNJC

Dissabte 17 de febrer es va celebrar la 40a Assemblea General Ordinària del CNJC al Centre Cultural l’Escorxador de  Badalona

Fins a una seixantena de representants de les diferents entitats juvenils que formen part del CNJC van participar al llarg del dissabte en una Assemblea que va servir per fer un tancament de les tasques del darrer any. Un dels pals de paller més rellevants va ser la ratificació de la 4a Carta Catalana de la Joventut que va posar fi a un procés participatiu en el que s’han implicat els darrers mesos centenars de joves d’arreu del territori per tal de recollir les reivindicacions polítiques de les persones joves per dur-les a les institucions i formacions polítiques.

A més es van aprovar dues resolucions, una de les quals presentada per diverses entitats entre les quals es trobava JEV. Sota el títol “Solidaritat amb el Sàhara Occidental”, la resolució volia enfortir els llaços de cooperació i solidaritat amb el poble Saharaui i augmentar la seva activitat de sensibilizació a Catalunya, alhora que promoure la cooperació entre les entitats juvenils que treballem a favor de la causa saharauí.

Joves d’Esquerra Verda va participar a l’AGO mostrant així el seu compromís amb l’associacionisme juvenil català i amb les diferents reivindicacions.