JEV Barcelona celebra la seva XIV Assemblea

L’agrupació local va aprovar els documents polític i organitzatiu, diverses resolucions i una nova coordinació formada per Cinta González i Jorge Alcalá

Diumenge pel matí l’organització juvenil ecosocialista a la ciutat de Barcelona va celebrar la seva XIV Assemblea al cèntric barri de Ciutat Vella. Al llarg del matí i el migdia, un important grup de militants de l’agrupació a Barcelona van aprofitar aquest espai per debatre sobre diferents temes d’interès a la ciutat.

Un cop constituïda la mesa, els primers minuts de l’Assemblea van servir per presentar els candidats a ocupar la nova coordinació de JEV-BCN, així com el seu projecte de coordinació a la ciutat: el Jorge Alcalá Larumbe i la Cinta González Sentís. Després, va ser el torn del coordinador d’ICV a Barcelona, Toni Coll, que a la seva intervació va fer una especial menció a la importància que té JEV a la ciutat i el desig d’ICV per continuar treballant units pel que considerem el fi més important de la nostra militància política a la ciutat: el benestar dels barcelonins i barcelonines.

Amb descansos puntuals que incloïen alguns aperitius, l’Assamblea va continuar la seva activitat amb un balanç de gestió a càrrec de la Sara Ledesma, que juntament amb el Marc Arderiu han estat aquests anys coordinant l’agrupació; la presentació, discussió i votació d’esmenes als documents polític i organitzatiu que marcaran l’activitat de l’organització durant els propers dos anys; i l’aprovació de tres resolucions sobre la contaminació atmosfèrica, el dret a l’habitatge i memòria històrica; entre d’altres.

Per últim, es van dur a terme el recompte de vots, que es va traduir en el suport de la militància a la candidatura a coordinació de Barcelona per als propers dos anys. L’Assemblea va acabar amb la intervenció de la Montserrat Mompió, coordinadora nacional de Joves d’Esquerra Verda, així com de la coordinació local sortint, representada per la Sara Ledesma, i la coordinació entrant, que va animar a la militància a participar activament durant els propers anys a la ciutat. L’Assemblea es va tancar amb un dinar vegà.