JEV del Camp de Tarragona celebra assemblea territorial

El passat 11 de Març, Joves d’Esquerra Verda del Camp de Tarragona va reunir-se per aprovar el document amb els objectius pels següents dos anys i també la nova coordinació que serà Joan Jordi Abentín Senán.

L’assemblea va començar amb les paraules de la coordinadora d’ICV de Tarragona i regidora de la ciutat de Tarragona, Arga Sentís que va assegurar “que érem els joves, i que no som el futur, sinó el present”. El segon punt va ser la constitució de la mesa, formada per l’Alba Font. A continuació va venir la presentació de la candidatura de Joan Jordi on va transmetre el desig de continuar sent un equip i senyalant que la present candidatura era col·lectiva.

Un dels punts més importants va ser el balanç de gestió on Laura Sánchez i Laura Fages van destacar el gran nombre d’eleccions contínues que molts cops han dificultat l’agenda política, a part del complicat moment polític que estem vivint. El balanç va ser aprovat per unanimitat.

Va seguir amb la presentació del document i l’aprovació d’alguna esmena. També, l’assemblea va destacar l’important que era pel territori que Joves d’Esquerra Verda arribés a tots els municipis de la zona i la necessitat de fer de l’organització una eina de lluita per a les joves de tot el Camp de Tarragona. Tant la votació del document com la nova coordinació van ser aprovats de forma unànime.

A la cloenda, el Coordinador Nacional de Joves d’Esquerra Verda, Gabino Martínez va dir unes paraules, seguit de les coordinadores sortints. Laura Fages va dir que el seu pas per la direcció territorial era “un tros de la seva vida” i la Laura Sánchez va destacar que “era molt important seguir lluitant”. Per acabar, el nou coordinador va acabar amb unes paraules també tornant a destacar que “aquesta coordinació és una simple representació d’un conjunt que seguirà endavant com sempre, unit, ambiciós i combatiu”. Alba Font va tancar l’assemblea des de la Mesa.

Des d’avui mateix JEV del Camp ha començat a treballar per preparar els pròxims esdeveniments.