Taller de feminismes crítics amb l’observatori IQ

Joves d’Esquerra Verda va celebrar un taller a la Casa Golferichs de Barcelona amb l’IQ sobre feminismes, comunicació i relacions

Després d’haver participat del Verkami de l’Observatori IQ i en el marc de la campanya feminista que aquest mes de març ha celebrat Joves d’Esquerra Verda (JEV) sota el lema de “Carregades de raons”, el passat dimecres 21 es va celebrar un taller en el que es va debatre sobre feminismes crítics.

Els principals temes tractats van tenir a veure amb la comunicació, tant a nivell de mitjans com la que es produeix en les relacions entre joves, tant a nivell personal com a dins de les organitzacions. A grans trets es va veure com la veu pública és masculina, mentre la privada, la de cures, és femenina. En aquest sentit el debat va servir per posar a la llum desigualtats quotidianes i mesures per corregir-les.