Comunicat de la sectorial de cultura sobre la reforma del consell de RTVE

La sectorial de Cultura de Joves d’Esquerra Verda ha fet públic un comunicat en el que donen suport a la democratització de RTVE, però en el que també es demana anar més enllà

El Grup Confederal d’Unidos Podemos-En Comú Podem- En Marea, PSOE i Ciudadanos han arribat a un acord per a la “inmediata” renovació del Consell d’Administració de RTVE i el seu president mitjançant un concurs públic. En aquest sentit la sectorial de Cultura de JEV destaca que “estem convençudes que una de les bases de la democràcia és garantir l’accés a la informació crítica i veraç” afegint que “per això considerem que el fet que ja s’estigui arribant a un acord que desarticuli la reforma del 2012 és una bona notícia”. Tot i així lamenta que només “és un primer pas per esmenar l’estat de la radiotelevisió pública espanyola, que des de l’atac que va patir per part de la dreta espanyola i la dreta catalana s’ha vist ressentida en matèria de qualitat informativa i d’audiència”.

Podeu llegir el comunicat aquí.