Manifest de Relacions Internacionals pel Dia d’Europa

Com cada any la Sectorial de Relacions Internacionals de Joves d’Esquerra Verda fa públic el seu manifest en el dia 9 de maig, Dia d’Europa.

Les joves ecosocialistes remarquen la tecnocràcia que és l’actual Comissió Europea, “Quan la gent comuna més necessitem la UE, el seu govern ens gira l’esquena”, signant els tractats de lliure comerç que afecten als drets de les persones o sent incapaços d’imposar-se als Estats – Nació en l’acollida de les refugiades que arriben a les portes de casa nostra.

De la mateixa manera, en el seu manifest fan una mirada al futur amb esperança posant èmfasi en les eleccions europees del 2019, en les que criden a les “forces progressistes i antiausteritat […] aconseguim crear una plataforma que faci confluir les nostres demandes també a nivell europeu”.

El missatge final de Joves d’Esquerra Verda és que cal “construir un model que transformi de baix a dalt aquesta UE i que aposti per deixar de banda les elits envellides i de les grans corporacions” i crida a les joves europees a ser la llavor del canvi per fer una nova Europa per la gent comuna.