Manifest de Llibertats Sexuals pel dia contra la LGTBIfòbia

Com cada any la Sectorial de Llibertats Sexuals de Joves d’Esquerra Verda fa públic el seu manifest per commemorar el dia 17 de maig, dia contra la LGTBIfòbia.

Els joves ecosocialistes recorden al seu manifest que avui dia es segueixen produint agressions i violència cap a tot el col·lectiu LGBTI+, tant aquí com a la resta del món. Fet que constata que encara queda molta feina per davant.

Des de l’organització juvenil celebrem l’aprovació de la Llei 11/2014 per garantir els drets LGTBI+ i per aturar la LGTBIfòbia, l’aprovació del nou model d’atenció sanitària a les persones trans o el protocol d’abordatge a l’assetjament escolar i per a les persones que treballen a l’administració pública. Tot i que, però la situació d’incertesa de la Generalitat són obstacles importants.

Des de Joves d’Esquerra Verda celebrem les passes que s’han anat fent, però sabem que queda molt recorregut per fer. Cridem a seguir la mobilització al carrer, que ha suposat un avenç fonamental i creiem indispensable continuar pressionant des de les institucions per arribar a la igualtat real i efectiva de les persones LGTBI+.