Xerrada sobre la necessitat de visualitzar la transsexualitat

Joves d’Esquerra Verda del Camp de Tarragona va celebrar un acte en favor de la visualització de la transsexualitat infantil.

El passat dimarts 22 de maig al local d’ICV i JEV de Tarragona es va portar a terme una xerrada-col·loqui on es va parlar sobre una temàtica que no està suficientment a l’ordre del dia. Per aquest fet, la informació sobre la transsexualitat no arriba a la gran majoria de la societat, però tot i això hi forma part.

L’objectiu d’aquest acte era visualitzar la lluita de l’Associació Chrysallis, que no només van explicar el dia a dia de l’organització sinó que també ens va donar tota la informació sobre la transsexualitat infantil. Joves d’Esquerra Verda del Camp de Tarragona va convidar al President de la mateixa associació, David Tello i una membre de l’organització en l’àmbit local Silvana Alfaro. La Xerrada-Col·loqui va ser tot un èxit, ja que la sala on es va portar a terme es va omplir al complet.

Des de JEV del Camp, continuaran donant veu i lluitant pels drets dels transsexuals, i a la vegada treballaran amb el material que la pròpia entitat els va donar per construir la igualtat que necessita el nostre món. Per últim van agrair a l’Associació Chrysallis per la tasca que fan i perquè continuïn treballant, i enfrontant-se els prejudicis.