Consell Nacional de Joves d’Esquerra Verda a Vilanova i la Geltrú

El passat dissabte 26 de maig vam celebrar un Consell Nacional ordinari de Joves d’Esquerra Verda, aquest cop el vam fer al local d’ICV de Vilanova i la Geltrú.

El Marc Martorell, membre de la organització de la localitat, ens va fer la benvinguda i va acollir la reunió en la que el tema principal va ser la construcció del nou Espai Jove de Catalunya en Comú del que l’organització juvenil n’està formant part juntament amb altres formacions. També vam fer un repàs de la situació política a tots els nivells expressant especial alegria per l’aprovació de la nova llei de l’avortament a Irlanda i la preocupació per l’auge dels nacionalismes populistes i les seves implicacions als governs d’Europa.

Finalment, vam comentar el calendari fent especial èmfasi a les Trobades Territorials i Sectorials de Catalunya en Comú, la Trobada d’Estiu Miguel Núñez i la propera assemblea nacional al mes d’octubre. Per la tarda, després d’un dinar de germanor, es va fer una acció de retorn a partir de la participació de diverses militants al curs del CJB sobre perspectiva de gènere, en el que es van traslladar diverses experiències viscudes en espais altament masculinitzats.