Comunicat en resposta a la moció de censura contra M. Rajoy

Joves d’Esquerra Verda fa públic un comunicat en el que celebra la moció de censura contra el corrupte PP de M. Rajoy

El Partit Popular, amb la sentència de la Gürtel, ha estat condemnat per haver tingut enriquiment a títol lucratiu mitjançant una xarxa de corrupció institucional a través de la qual manipulava la contractació pública estatal, autonòmica i local. A més, la sentència, donava per confirmada la caixa B del partit i que M. Rajoy va mentir en la seva declaració davant del tribunal.

Davant d’aquesta greu situació, segons el comunicat de la joventut ecosocialista “cap altra solució que no hagués estat la de fer-los fora del govern hauria estat inacceptable”, així com demanen al nou president que “sigui valent i entomi els grans reptes que l’estat espanyol té en aquest moments” com que “l’agenda social es posi al centre de la política”, “donar solucions per evitar que la bombolla del lloguer segueixi sense aturador”, i “fer polítiques actives en el món laboral, perquè les joves no podem seguir condemnades a la precarietat, l’atur, la temporalitat i/o l’exili”.

En aquest sentit, també destaquen que aquesta moció de censura ha demostrat que “no existeixen territoris irreformables”, el que permet obrir “una finestra d’oportunitats per fer un canvi de rumb en la política catalana”. Podeu llegir el comunicat en aquest enllaç.