Trobada d’Estiu Miguel Núñez 2018, parlem de feminismes

Joves d’Esquerra Verda comença a preparar, com cada any, el que serà la Trobada d’Estiu Miguel Núñez 2018. Enguany se celebrarà a la casa de colònies Aura Natura a la localitat lleidatana de Llanera el cap de setmana dels dies 7 i 8 de juliol.

La Trobada d’Estiu de Joves d’Esquerra Verda és un espai de formació i debat que celebrem cada any al mes de juliol per cloure el curs polític amb l’anàlisi de l’actualitat i un fil conductor temàtic, sota el nom del lluitador antifranquista Miguel Núñez, històric dirigent de les JSU i posteriorment del PSUC. Cada any reunim més d’un centenar de joves d’arreu del país i convidats i convidades internacionals per debatre sobre diversos temes i preparar el proper curs.

En aquesta ocasió la temàtica principal serà feminismes, degut a la urgència de la igualtat real entre dones i homes que reclama la societat i les multitudinàries manifestacions que s’han anat succeint des del 8 de març d’aquest any.

La Trobada està oberta a tothom, no cal ser adherit o adherida a JEV per assistir-hi. Els requisits són: ser jove, tenir inquietuds i ganes de participar i formar-se.

Per assistir a la Trobada d’Estiu cal fer la inscripció prèvia a: www.joves.cat/trobada/inscripcio, amb un preu de 30 euros que inclou l’allotjament, els àpats i tota la resta d’elements del cap de setmana.

Tota la informació a www.joves.cat/trobada.