JEV del Baix Llobregat celebra la seva assemblea a Martorell

Esther Garcia i Marc Massoni van ser escollits per unanimitat coordinació territorial

El passat 10 de juny, Joves d’Esquerra Verda Baix Llobregat va celebrar la seva assemblea comarcal. La jornada es va desenvolupar durant el matí de diumenge al local d’ICV de Martorell on les joves de la comarca van debatre i aprovar la Ponència Estratègica, i escollir la nova coordinació comarcal.

El balanç de gestió dels dos anys va fer repàs de la presència de l’agrupació comarcal en l’organització, l’augment de la militància respecte a altres anys i com ha canviat la forma de militar de la gent jove.

El document polític, que ha de guiar la feina dels propers dos anys, es planteja com seguir treballant de cara a la construcció del referent juvenil de Catalunya en Comú a la comarca. A més, de cara a les properes eleccions municipals del 2019, es van elaborar propostes des de la perspectiva jove en diferents àmbits com ocupació, mobilitat o feminisme entre d’altres. Aprovat el document, la pratenca Esther Garcia i el santboià Marc Massoni, van ser escollits per unanimitat com a nous coordinadors.

“Encetem una nova etapa molt intensa i il·lusionant. El nou subjecte jove, les eleccions municipals i els nous governs català i espanyol, ens marcaran l’agenda dels mesos vinents. Volem ser el referent juvenil d’esquerres de la comarca” comentava Marc Massoni.