Comunicat de JEV de suport a la vaga laboral a Amazon

La sectorial d’Economia i Treball de Joves d’Esquerra Verda ha fet públic un comunicat en el que donen suport a les treballadores i treballadors en vaga de l’empresa de missatgeria i compres per internet Amazon

En el comunicat es fa explícit que “des de Joves d’Esquerra Verda volem donar un gran suport a totes les mobilitzacions i vagues que han sigut organitzades arreu dels darrers mesos a les plantes de la multinacional Amazon durant els tres dies de l’Amazon Prime Day, una lluita que fem nostra en defensa de la classe obrera i dels drets dels treballadors i les treballadores”.

En aquest sentit, el comunicat destaca que “aquesta empresa, tot i ser una de les més rentables del món, té a les seves treballadores en unes condicions precàries demostrant així les condicions a les que exposa al treballador dins del “nou capitalisme” on, a més es ratllen les il·legalitats, com intentar implementar sistemes de control sobre la localització en els seus treballadors o acomiadant treballadores per exercir el seu dret constitucional a la vaga”.

Podeu llegir el comunicat sencer en aquest enllaç.