Obertes les inscripcions per la XIV Assemblea Nacional de JEV

Joves d’Esquerra Verda celebrarà els dies 26 i 27 d’octubre la seva XIV Assemblea Nacional a Santa Coloma de Gramenet

Quan queda just un mes per l’inici de l’Assemblea Nacional, JEV, ja ha obert les inscripcions per la que serà la catorzena edició del màxim òrgan de direcció política i organitzativa de les joventuts. Aquesta arriba en un moment intens políticament i organitzativament, motiu pel qual es debatrà i treballarà la línia política dels propers dos anys, així com del procés de confluència i es triarà la nova direcció nacional.

En aquesta web podreu consultar el balanç de gestió de la Coordinació Nacional sortint, el document polític “Teixim una Europa social des del municipalisme”, el document organitzatiu “Creixem transformant”, així com la resta de documentació i informacions pràctiques de la XIV Assemblea.