Resolució sobre la T-Mobilitat i l’actual sistema tarifari integrat

A la 14a Assemblea Nacional de Joves d’Esquerra Verda vam aprovar resolucions sobre diferents temes d’actualitat.

Una d’elles va ser sobre la T- Mobilitat i l’actual sistema tarifari integrat:

“El sistema tarifari integrat és l’actual sistema que determina els preus dels bitllets de transport públic a través de la creació de corones tarifàries concèntriques a la ciutat de Barcelona, que estableixen zones amb preus més alts com més lluny et desplaces de la zona 1. Aquest sistema ha generat discriminacions envers la ciutadania que viu a les ciutats que quedaven exloses del nucli de la zona tarifària, ja que penalitza  a localitats de l’àrea metropolitana que no queden incloses i les localitats limítrofes amb ciutats o pobles que partanyen a una zona tarifària diferent.”

 

Segueix llegint aquí.