Resolució sobre la Llei Mordassa

A la 14a Assemblea Nacional de Joves d’Esquerra Verda vam aprovar resolucions sobre diferents temes d’actualitat.

Una d’elles va ser sobre la Llei Mordassa:

“Des de l’aprovació l’any 2015 per part de l’antic govern de Rajoy de la llei de Seguretat Ciutadana, la crítica ha estat constant. L’han sancionat organitzacions internacionals com la ONU o Amnistia Internacional, tots els partits polítics a l’oposició, sindicats i, sobretot, la societat civil organitzada. I no és per a menys: parlem d’una llei que, escudant-se en la “seguretat ciutadana”, ha permès el desenvolupament d’una democràcia autoritària també en l’ús de les forces de l’ordre i la justícia. És a dir, d’una Llei Mordassa que ha atacat els drets més bàsics de la ciutadania d’arreu de l’Estat. […]”

Segueix llegint aquí.