Resolució en memòria a les Brigades Internacionals

Joves d’Esquerra Verda a la 14a Assemblea Nacional de vam aprovar resolucions sobre diferents temes d’actualitat.

Una d’elles va ser en memòria de les Brigades Internacionals en el seu 80è aniversari:

“Les Brigades Internacionals constitueixen un referent en la història del segle XX, és un deure el reconeixement a la memòria dels i les brigadistes i la promoció de la investigació i difusió de la seva tasca. I és que mai abans en la història s’ha produït un cas tan extraordinari de solidaritat internacional. Aquesta singular experiència de solidaritat i antifeixisme, que va tenir lloc enmig del conflicte bèl·lic que va ser antecedent immediat de la segona guerra mundial, és un referent en la lluita internacionalista i pels valors democràtics.”

Segueix llegint aquí.