Acabem amb la cultura patriarcal i les seves violències

JEV lluita per acabar amb el patriarcat i les seves violències

Pel dia contra la violència de gènere, Joves d’Esquerra Verda va fer campanya sobre les relacions tòxiques sota l’eslògan “si l’amor és tòxic, també és violència” per combatre tota mena de violències masclistes.

Tanmateix, mitjançant el manifest “Acabem amb la cultura patriarcal” volem seguir lluitant perquè les dones siguem visibles. Des de l’entitat, reflexionem sobre les violències masclistes que patim dia a dia, un seguit de dinàmiques, opressions, discursos, estereotips i injustícies que s’instal·len en les nostres vides, els nostres ambients i en les nostres ments i les de la gent que ens envolta i cal seguir lluitant per posar-hi fi.

Llegeix el nostre manifest a: http://joves.cat/?wpfb_dl=374