Assistim a la manifestació del 29N en contra de les retallades

Ens sumem a la vaga i manifestació del passat dijous 29 de novembre de professorat i estudiants.

Des de l’entitat vam sortir al carrer per donar suport a la vaga del passat dijous en la qual reivindiquem la reducció del 30% dels preus de les taxes i la reversió d’un model de privatització i mercantilització que està esdevenint l’educació.  També vàrem reivindicar per aconseguir una millora dels drets laborals dels nostres professors i professores i acabar amb les retallades que està patint el sector. La manifestació va començar a les 12 h a Plaça Universitat i va acabar davant del Parlament.

“Per uns pressupostos socials revertim les retallades.”, “Vaga 29N rebaixada del 30%.” i “Recuperem la universitat pública” varen ser els principals lemes durant la manifestació.  Des de JEV creiem que sense una educació pública i de qualitat no aconseguirem una societat justa i lliure. L’educació no és un luxe, és un dret i és per això que seguirem lluitant.