Manifest en el Dia del VIH i la SIDA: Erradiquem l’estigma contra les persones seropositives

Des de Joves d’Esquerra Verda reivindiquem la nostre lluita contra l’estigma de les persones seropositives.

El passat 1 de desembre amb motiu del dia mundial del VIH i la SIDA, volem expressar el nostre compromís per posar fi a la discriminació social, econòmica i laboral que les persones portadores del virus pateixen. Volem que es garanteixin els mateixos drets per a tothom i caminar cap a una societat lliure de serofòbia. Des de les institucions públiques cal que es dugui a terme una tasca de sensibilització per tal d’acabar amb els prejudicis que originen els casos d’exclusió i violències cap a les persones seropositives.

Volem erradicar el VIH/SIDA, i per això donem suport a les campanyes de prevenció, sensibilització i investigació. De la mateixa manera, volem acabar amb els estereotips que relacionen aquest virus i síndrome amb una determinada orientació sexual o pràctiques sexuals determinades.

Llegeix el nostre manifest complert fent click aquí.