Sortim als carrers pel 8M

Un any més, vam ser a la manifestació de la vaga feminista convocada

Ahir, dones d’arreu del món vam decidir fer sentir la nostra veu per exigir els nostres drets tornant a fer història. Segons la Guardia Urbana vam ser 200.000 persones als carrers a crits de “Paramos para cambiarlo todo, ni un paso atrás” o “Feminismo para cambiarlo todo”. Les protestes van ser notòries des de la primera hora del matí i han anat marcant tota la jornada.

També va ser notòria la gran presència de dones joves durant tota la jornada de vaga feminista, la qual ens dóna forces per poder seguir lluitant i aconseguir finalment una societat feminista.

Perquè creiem en l’organització de les dones per construir una societat més justa, des de Joves d’Esquerra Verda rebutgem els posicionaments polítics tant de l’extrema dreta com dels que sucumbeixen a aquests que utilitzen el desmantellament dels drets de les dones com a camp de batalla.

Per llegir el nostre manifest clica aquí.