Guanyem per avançar!: acte central de campanya

El passat 24 d’abril vam omplir la Plaça Can Fabra a Sant Andreu amb Pablo Iglesias, Ada Colau, Joan Mena, Gerardo Pisarello, Aina Vidal, M. Eugenia Palop i Noelia Bail

L’acte que va tenir lloc dimecres es varen parlar sobretot de l’augment de les taxes universitàries i la dificultat de combinar-ho amb una feina, fent de la universitat una impossibilitat per a molts joves. Davant d’aquest problema i molts d’altres que ens afecten als joves, com l’abusiu preu del lloguer o el precari mercat laboral el qual som sotmesos, les propostes d’En Comú Podem ressalten en combatre a aquestes problemàtiques.

Finalment l’acte es va tancar amb una crida a recuperar la taula del diàleg, proposant un Pacte de Claredat per fer una proposta unitària per com resoldre molts dels temes. La gran conclusió va ser la construcció d’un govern de progrés a Espanya que lluiti per un país plural, just, feminista i compromès amb el medi ambient.