JEV ens sumem a la vaga mundial pel clima!

El passat divendres 27 de setembre, Joves d’Esquerra Verda ens vam sumar a la vaga mundial pel cima. La manifestació que va tenir lloc a Barcelona estava convocada pel moviment Fridays for Future i va comptar amb més 20.000 participants.

La jornada, així com la resta d’actes que es van convocar al llarg de la setmana, va destacar per la gran participació de joves, famílies i diferents entitats, que vam reivindicar la necessitat de preservar el planeta sota lemes com “El meu futur és a les vostres mans”, “No hi ha un planeta B”, “Divendres de desobediència”.

Som conscients, però, que el medi ambient s’ha de defensar cada dia. Per aquest motiu, seguirem lluitant i recolzant les accions d’altres moviments i entitats verdes, amb un discurs ecologista i de classe!