JEV rebutja la sentència del Tribunal Suprem

Joves d’Esquerra Verda hem redactat un comunicat mitjançant el qual mostrem el nostre rebuig a la sentència del Tribunal Suprem contra els i les líders independentistes. La cataloguem d’injusta i abusiva amb relació al procés de judicalització d’un conflicte polític que mai hauria d’haver passat i que no ha ofert cap solució concreta al problema de Catalunya, sinó que no ha fet més que agreujar-lo. A més a més, la sentència castiga Catalunya i a Espanya a una nova fase d’inestabilitat que ens allunya i ens impedeix treballar en la resta de problemes existents: emergència climàtica, precarietat laboral, etc.

Joves d’Esquerra Verda volem protestar en contra d’aquesta sentència i aportar propostes i solucions. Pensem que és imprescindible replantejar certs aspectes del Codi Penal, especialment aquells que fan referència als delictes de rebel·lió i sedició aplicats a persones que es volen mobilitzar pacíficament.