Posem en marxa la Campanya Jove

Davant l’aproximació de les eleccions generals del 10 de novembre del 2019 Joves d’Esquerra Verda posem en marxa la nostra campanya. La campanya inclou una sèrie d’objectius a complir en el futur pròxim, ja que creiem que els joves som un dels actors principals de la societat, però que a causa de situacions de crisis econòmiques i polítiques, els nostres drets i llibertats s’han vist vulnerats.


Per tant, una de les finalitats de la campanya consisteix a aportar solucions als problmes d’emancipació juvenil assegurant feines i habitatges dignes. Entre les solucions destaquen les següents: promoure l’equiparació salarial i la cobertura social en situació d’atur, millorar els drets laborals, ampliar el parc d’habitatges i facilitar el seu accés. També proposa solucions en relació amb la millora de la participació juvenil en contra de l’exclusió social i les violències. Per saber més, dóna-li un cop d’ull!