Vine a prendre la paraula…

El passat 7 de novembre va tenir lloc el debat “Vine a prendre la paraula”, protagonitzat per la candidata jove Laura Oliva (de Manresa en Comú), Lucas Ferro (diputat al Parlament de Catalunya, de Catalunya en Comú Podem) i Candela López (candidata de Movem Castelldefels).

Durant el debat es va parlar sobre els reptes i les problemàtiques que afecten els joves actualment (emancipació, precarietat laboral, participació, etc.) i les possibles solucions. Laura Oliva va destacar la importància de fer front a la situació i va convidar a totes les joves a participar en les pròximes eleccions ja que cada vot suma i és imprescindible.

Gràcies a la feina feta durant tota la Campanya, a les Eleccions Generals del passat 10 de novembre, finalment, Unides Podem vam obtenir 35 escons en el Congrés dels Diputats.