Consell Nacional de Joves d’Esquerra Verda a Barcelona

El passat dissabte 23 de novembre vam celebrar el Consell Nacional a la seu de Joves d’Esquerra Verda. Durant el consell, vam comptar amb l’assistència de la diputada del Congrés dels Diputats, Aina Vidal, que va compartir amb nosaltres la seva valoració dels resultats de les darreres Eleccions Generals del passat 10 de novembre, manifestant preocupació per la pujada de l’extrema dreta, i les possibilitats i reptes que sorgeixen a partir de la proposta de govern del PSOE i Unidas Podemos.

Durant la celebració del Consell Nacional es van aprovar per unanimitat dues resolucions, una en contra del cop d’Estat a Bolívia i una altra en suport del col·lectiu de doctorands en la lluita contra la precarietat a les universitats. Per altra banda, es van escollir els nous membres per l’Equip Coordinador Nacional: l’Arlet Cejudo, el Marc Massoni, la Sílvia López i la Marina Calero.