Convocatòria a l’Assemblea de la Confluència Jove

Durant els últims sis mesos hem treballat conjuntament per la creació d’un espai de debat, organització i activisme per a totes aquelles persones joves que s’identifiquen amb l’espai d’En Comú Podem. Com a equip, ens vam organitzar en eixos, vam organitzar diversos debats i també vam participar en mobilitzacions per la defensa dels nostres drets.

En la nostra última reunió vam acordar que en la propera Assemblea de Confluència Jove decidirem com ens organitzarem a partir d’ara. El Grup Motor s’ha encarregat de la redacció de la proposta de documents, que hauran de ser millorats i treballats amb l’ajuda de totes mitjançant esmenes que s’aprovaran, si escau, juntament amb la versió final dels documents en l’assemblea.

L’Assemblea es celebrarà el proper 14 i 15 de desembre al Youth Hostel Pere Tarrés de Barcelona (Carrer de Numància, 151). Per poder participar, fes un click aquí i completa el formulari!