Assemblea de la Confluència Jove

El passat cap de setmana (14 i 15 de desembre) vam celebrar l’Assemblea de la Confluència Jove a Barcelona amb l’objectiu d’agrupar totes aquelles persones joves que comparteixen idees comunes i s’identifiquen amb l’espai d’En Comú Podem.

L’Assemblea va començar amb l’aprovació del reglament, la mesa i la comissió d’escrutini. A continuació, el Grup Motor, el responsable de redactar la proposta d’Estatuts, va explicar les tasques a realitzar, com també la creació de grups de treball per rebutjar, aprovar, transaccionar, debatre esmenes que posteriorment es van votar en el plenari.

Durant l’assemblea també vam tenir l’oportunitat de participar en una activitat formativa sobre la qüestió de gènere a les organitzacions dinamitzada per ProjecteElla perquè a la Confluència Jove creiem en la importància de tractar aquest tema dins i fora de l’entitat.

Diumenge es van presentar les esmenes consensuades, com també aquelles esmenes que van generar més debat. Tot seguit, es va continuar amb la deliberació i la votació en el plenari de les esmenes i, finalment, es van aprovar els Estatuts!

També vam comptar amb l’assistència de representants de Catalunya en Comú, de Podem, d’Acció Jove, del Consell Nacional de la Joventut de Catalunya i del Consell de Joventut de Barcelona.

Estem molt satisfetes i agraïdes per l’èxit de l’assemblea i confiem que sigui el començament d’un projecte sòlid que doni veu a totes les joves properes a l’espai d’En Comú Podem.