Defensem el planeta des dels carrers de Madrid!

Se’ns acaba el temps. El passat 6 de desembre ens vam desplaçar fins a Madrid per participar en la Marxa pel Clima juntament amb la resta de companyes d’En Comú Podem. Aquell cap de setmana es celebrava la COP25 i volíem que les nostres veus fossin escoltades per tots els líders polítics que només miren pels seus propis beneficis.

Precisament el que es va defensar a Madrid no eren els privilegis de cap elit ni l’interès individual, sinó una revolució verda que posi al centre a les persones corrents i a la salut del nostre planeta. Des de les institucions on governem o tenim incidència ja hem iniciat mesures per frenar l’escalfament global, com l’abaratiment dels abonaments del transport públic, la zona de baixes emissions o una nova fiscalitat verda als pressupostos de la Generalitat. Però l’esforç de les ciutats no és suficient. Ens calen accions urgents des d’organismes internacionals que afegeixin a més la visió de classe perquè ningú es quedi enrere en la transició ecològica.