Tenyim els carrers de violeta pel 8M

Aquest 8 de març vam tornar a omplir tots els pobles i ciutats de joves compromeses amb la igualtat. En diversos municipis ens vam unir a les companyes de Catalunya en Comú per reclamar conjuntament una revolució feminista que impregni tots els sectors de la nostra societat.

A Barcelona, les militants de la Confluència Jove ens vam manifestar amb referents com l’Alcaldessa Ada Colau, la regidora de Castelldefels Candela López i la pròxima Presidenta de la Generalitat Jèssica Albiach. Totes tres Coordinadores de Catalunya en Comú i puntals de la lluita feminista.

Creiem en l’organització de les dones per construir una societat més justa. Per això, des de Joves d’Esquerra Verda apostem per un front comú amb totes les forces del canvi a l’Estat per aturar l’avenç de l’extrema dreta. Només si demostrem al carrer la nostra força els podrem guanyar. Ecofeminisme o barbàrie!