Participem al MO Forum de la FYEG

El coronavirus ens ha confinat a totes a casa, però seguim treballant en els diversos espais en què participem. La passada setmana vam assistir al MO Forum de la FYEG amb la resta d’organitzacions per preparar el curs polític i debatre sobre les properes activitats de les joventuts ecologistes europees.

Tot i les volàtils circumstàncies, es va traslladar al MO Forum que de moment l’Assemblea General de Malmo no s’anul·larà. Alhora, se seguirà amb atenció l’evolució del COVID-19 al nostre continent per prendre noves decisions.

A la reunió hi va participar el Coordinador Nacional Marc Collado, encara que aquesta vegada no va ser presencialment. Des de l’oficina de la FYEG es va haver d’adoptar un nou format per comptar amb l’input de les organitzacions membres i la reunió es va desenvolupar en línia.