Tricolor a casa

El dia 14 d’abril sempre és una data assenyalada per les joventuts ecosocialistes. Aquest any, però, no hem pogut repetir l’anomenada operació república i omplir les principals ciutats de Catalunya amb banderes republicanes a causa de la crisi del coronavirus.

Per primera vegada hem celebrat l’aniversari de la II República juntament amb la Confluència Jove. Des de la Comissió de Memòria Històrica i Cultura hem tirat endavant la campanya republicana per aquest 14A tan atípic. La militància confluencer ha respost a la crida des de les xarxes i ha enviat fotografies de les seves banderes tricolors des de casa.

El confinament no ha evitat tampoc que les joventuts d’En Comú Podem compartissin el seu posicionament sobre l’estafa democràtica que suposa la monarquia i sobre les últimes notícies que tornen a esquitxar a la família reial. Per totes aquelles que es van deixar la vida per defensar el govern legítim republicà durant la Guerra d’Espanya i per una un Estat més democràtic, volem la III República.

Pots llegir aquí el comunicat de la Confluència Jove.