Teixim aliances amb les forces progressistes de l’Estat espanyol

La crisi del covid19 ha tornat a posar de manifest la precarització que viuen les persones joves. Enfront de les ofensives dels sectors més conservadors per carregar els efectes econòmics sobre les espatlles de la gent comuna, les forces progressistes hem d’estar unides. L’esquerra, però, ha d’entendre la diversitat territorial i ideològica per teixir una proposta que posi a les persones en el centre i eviti repetir els errors de 2008.

Des de Confluència Jove es va organitzar el passat divendres una xerrada entre les diferents joventuts progressistes de l’Estat espanyol. En el col·loqui hi va participar l’Alejandra Martínez (Jovenes IU Madrid), l’Ana Sopena (Red Equo Joven), l’Adán Callejo (Rebeldia) i la Coordinadora Adjunta de JEV Cinta González en representació de la Confluència.

Els ponents van expressar les diferents visions sobre com les joves havíem passat bona part del confinament, les necessitats més urgents de la joventut i les polítiques que actualment s’apliquen a les diferents institucions de l’Estat. Al final, el públic va poder enviar preguntes als representants de les diverses formacions.

Pots recuperar el debat aquí.